Van den Brom: “Zo’n kans moet je pakken”

John van den Brom is per ingang van komend seizoen hoofdtrainer van ADO Den Haag. De coach zette maandag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Haagse eredivisionist.

“Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een stap als deze wilde maken”, zegt Van den Brom in een reactie aan De Stentor. “Dus als je zo’n kans krijgt, zeker bij een club als deze, moet je hem ook pakken.”

Een clausule in het contract bij AGOVV Apeldoorn maakte het voor Van den Brom mogelijk transfervrij over te stappen naar de residentieclub. “Ik heb daar fantastisch kunnen werken, ben de club enorm dankbaar. Natuurlijk is het lastig om zo afscheid te nemen, maar ik heb de club voortdurend op de hoogte gehouden.”

Na zijn vakantie in Florida gaat hij op 21 juni aan de slag bij ADO. “Een echte club met traditie, zonder grote schulden. Dat is tegenwoordig ook veel waard. Bovendien hebben ze een spelersgroep die al redelijk staat. En ik ben eigenwijs genoeg om te denken dat daar meer uit te halen is dan in het verleden gebeurd is”, aldus Van den Brom.

Leave a Comment

Shopping Cart