OPROEP ADO : 10:00 uur bij het supportershome

Oproep Feijenoord-uit: Kom 10:00 naar het supportershome. Zoals bekend is het komende zondag niet mogelijk om de uit-wedstrijd tegen Feijenoord bij te wonen. Triest maar waar.
burgemeesters zwaaien te pas en te onpas met beperkingen en verboden, juist nu het relatief goed gaat met de supportersschares in Nederland in vergelijking met de afgelopen decennia. Ook bij FC Den Haag is het al jaren rustig, een incident daar gelaten. Komend weekend staat landelijk in het teken van protesten tegen de betutteling door de burgervaders. En laten wij nou net niet naar Rotterdam mogen..

Zondag moet het, net als tegen die enge club uit de hoofdstad, wederom een massaal feest worden voor de Haagse supporters. Ook nu weer kan de wedstrijd gevolgd worden in het supportershome. Ruim twee weken geleden ging het dak eraf, dus een herhaling van die sfeervolle dag is niet ondenkbaar. Al zal de vreugde bij een eventuele overwinning in de Kuip een paar niveau’s lager liggen dan de laatste massale bijeenkomst.

Voorafgaand aan de wedstrijd willen ook de supporters van de derde stad van Nederland van zich laten horen in het protestweekend. Uiteraard op een normale manier, zonder de club schade toe te brengen. Het laatste wat we nu willen, is aantonen dat de burgemeesters gelijk krijgen met hun betuttelingen.
Daarom het verzoek om 10:00 naar het supportershome te komen. Zorg ervoor dat je vlaggen, spandoeken, shirts, sjaals etc meeneemt. Alles wat met onze club te maken heeft moet mee, het moet een geelgroene zee worden. Behang je auto ouderwets met minitenue’s, sjaals, goengele linten aan je antenne, verzin het maar.

Gezien de grote collectie die iedereen mee moet nemen, is het een MUST dat je met de auto komt. We willen immers niet dat mensen straks met rugklachten rondlopen.

We verdienen meer vrijheden, zoals wedstrijden met eigen vervoer bezoeken waarbij we het maximale aantal kaarten aangeoden zouden moeten krijgen. In plaats daarvan krijgen we door Aboutaleb verdere beperkingen opgelegd.
In Den Haag hebben ze het wel begrepen, met bierverkoop en soepelere kaartverkoop als gevolg. In Rotterdam dus duidelijk niet. Een sfeervolle derby is vermoord, zonder steekhoudende argumenten. Niets doen is geen optie, dus we verwachten dat de Haagse supporters in grote getalen aanwezig zullen zijn!(bron hcf)

Zondag 10:00 het supportershome, be there!

Shopping Cart